FAQ

Nedanför har vi samlat de vanligaste frågorna om vår tjänst som du kan behöva svar på. Vi hoppas att de kommer att hjälpa dig i din sökning efter rätt revisor.

Du fyller i formuläret här och skriver några nyckelord om ditt företag. Då matchar vi dig snabbt med 3 relevanta revisorer som lämnar en offert. Du bestämmer själv vem du ska välja eller om du vill avvisa dem alla.
Det är 100% gratis och inte bindande för dig att få hjälp att hitta en revisor. Vi finansieras genom en liten avgift från revisorerna för att vara med. Detta bidrar till att säkerställa deras seriösitet om de offerter som de lämnar.
Nej, det är helt utan förplikteler att använda RevisorMatchr. Vi hittar 3 bra revisorer och vi är övertygade om att du kommer att älska en av dem. Visar det sig att det inte är så, är vi fortfarande goda vänner.
Vi samarbetar med kvalitetssäkrade och användarrejtade revisorer. Vi ber alltid om omdömen på revisorn om du har arbetat med honom/henne under en tid. Därför kan vi i framtiden se till att våra användare endast matchas med de bästa revisorerna. Du kan matchas med både auktoriserade och ”vanliga” revisorer. Om du skriver att du behöver en auktoriserad revisor eller att ditt uppdrag kräver det, kommer du naturligtvis bara att matchas med auktoriserade revisorer.
Det tar normalt 2-3 timmar innan du matchas med en revisor, men upp till 24 timmar.
Du behöver inte ha en revisor med mindre än ditt företag har revisionsplikt. Dock är det ofta en bra idé eftersom en revisor kan spara tid, optimera skatter och se till att saker görs korrekt och i tid. Företag har revisionsplikt när de lever upp till minst 2 av dessa villkor i två räkenskapsår i följd: 1. fler än 3 anställda (i medeltal) 2. mer än 1.5 miljoner kronor i balansomslutning 3. mer än 3 miljoner kronor i nettoomsättning
Det gör vi, J Media - John, Anders och Line. Vi har en blandad bakgrund inom revisionsbranchen och online marknadsföring. Tillsammans kommer vi att göra livet svårt för de revisorer som inte gör sitt jobb tillräckligt bra.

Behöver hjälp?

Kontakta oss

Vi hittar en revisor du kommer att älska.

Revision och redovisning handlar om förtroende och kemi.
Bli matchad med en duktig revisor till överkomligt pris.

Hitta en revisor