Om Matchr

Matchr är ett svensk företag som förmedlar kontakt till duktiga revisorer, redovisningskonsulter och advokater.

Här på RevisorMatchr.se hjälper vi dig att hitta rätt revisor.

Förr i tiden brukade man använda telefonboken och bara ringde den revisor som hade den snyggaste annonsen eller var närmast. Idag är det mycket lättare att hitta en revisor som faktiskt passar personlighetsmässigt, servicemässigt och prismässigt den situation du och ditt företag är i just nu.

Vi tittar på företagets segment och jämför med var och en av revisorerna vi samarbetar med. Baserat på tidigare kunders omdömen, revisorernas kärnkompetens och priser ger vi dig tre förslag på revisorer som är lämpliga för dig. Vilken revisor av de tre du väljer bestämmer du – du kan också låta bli att välja någon. Men det kommer att göra oss ledsna eftersom vi inte har gjort vårt jobb tillräckligt bra.

Du ger oss några uppgifter om ditt företag. De kommer endast att delas med vår kundtjänst och enskilda revisorer.

Då matchar vi dig med 3 duktiga revisorer som är relevanta för ditt företag. Vi går till stora ansträngningar för att se till att du blir matchad med kvalitetssäkrade revisorer, vars personlighet passar perfekt den situation som ditt företag är i just nu.

Till slut kommer vi att följa upp på din nöjdhet, så att vi i framtiden kan bli ännu bättre på att matcha svenska företag med rätt revisor.

Teamet bakom

John J.
Stiftare
Anders H.
Marketingansvarig
Line J.
Kundtjänst

Lediga jobb

Vi söker alltid nya passionerade medarbetare. Kolla våra lediga jobb.

Jobb

Vi hittar en revisor du kommer att älska.

Revision och redovisning handlar om förtroende och kemi.
Bli matchad med en duktig revisor till överkomligt pris.

Hitta en revisor